MotionsFloorball

MotionsFloorball for alle

Der er pt lukket for tilmeldinger da holdet er fyldt.

Du kan kommer automatisk på venteliste hvis du melder dig her via hjemmesiden. 


MotionsFloorball er sjovt og for alle. Når først bolden triller så glemmer man at man er i bevægelse. 

MotionsFloorball udspringer af et forskningsbaseret idrætskoncept med dokumenteret sundhedseffekt, der er et koncept under DGI’s  “Bevæg dig for livet”.


Hver torsdag mødes en blandet flok, for sammen at hygge sig med vores sjove sport. Der bliver grint, svedt og fightet til den store guldmedalje og alt er styret af tidligere formand og eneste medlem af Hall of Fame René Toustrup💪🙏


Nogle er nye og andre er gamle i gårde. Der er både kvinder og mænd på holdet og aldersmæssigt spænder holdet helt fra 18 til 59. Hvordan kan det dog lade sig gøre tænker du måske🤔 Men svaret er ganske enkelt at MotionsFloorball er at sammenkog af alt det bedste fra floorball. Vi spiller på små bane med små mål og kombinationen af små baner og floorballstaven som redskab udligner mange af de forskelle der normalt er mellem nye/rutinerede, mænd/kvinder og unge/gamle. Måske hjælper det også lidt at den første torsdag i hver måned er døbt Floorball og Fadøl, hvilket altid ender med en hyggelig tredje halvleg🍻😎

Floorball er nemt at gå til og man lærer hurtigt de grundlæggende ting. Vi spiller på små baner med 3 pr. hold så alle er med i spillet hele tiden. Hvis vi er mange stiller vi flere baner op.


Holdet er godt fyldt, men skulle du være interesseret så er du velkommen til at træne med 2 gange gratis. Vi har en stav du kan låne, så mød blot op i indendørs sko og tøj til bevægelse.


Vi træner hver torsdag 20.15-21.15 i Morten Børup Hallen.

Kontakt gerne vores træner for at høre mere.

Kommende træninger

September
Tor
05
Torsdagstræning
20:15 - 21:15
Morten Børup Hallen
Tor
12
Torsdagstræning
20:15 - 21:15
Morten Børup Hallen
Tor
19
Torsdagstræning
20:15 - 21:15
Morten Børup Hallen
Tor
26
Torsdagstræning
20:15 - 21:15
Morten Børup Hallen

Ét kontingent - To hold

Når du har betalt kontingentet på blot 650 kr har du ikke bare mulighed for at træne torsdag.

Hvis du har mod på mere er det også muligt at træne med Herre senior. Her spilles der på stor bane og der er lidt mere fart på. Og får du for alvor blod på tanden er der også mulighed for at komme med ud og spille kampe.

Klik på Herre seniors side her på hjemmeside for at se træningstiderne.

Plads til alle

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.

Træner

Profile Image
Træner
René Toustrup
61715173
650,00 kr. 1. sep