Historie - Sæson for sæson

Sæsonen 20/21

Sæsonen var i høj grad præget af coronanedlukningen fra december til april, men der var også en lang række skelsættende begivenheder med positivt fortegn.

- I august havde vi for første gang 3 ungdomsspillere med til en regional talentsamlig. Det var Christoffer, Christian og Alexander fra vores u15-hold. De gjorde en god figur og lærte en masse.

- To gange i løbet af sæsonen var vi så heldige at have besøg af landsholdets anfører Mikkel Skov. Begge gange var der en stor flok fra u11, u13 og u15 der deltog.

- Sæsonen 20/21 blev også sæsonen hvor Morten Vest efter stor flid kunne udrulle partnerkonceptet. Det lykkedes bl.a. få CSIS, Hebe Rygcenter og Sydbank med som partnere.

- Sæsonen bød også på en makeover. Først var det hjemmeside og siderne på facebook der fik en grafisk opfriskning og dernæst var det alle turneringshold der fik nyt spillertøj. Det sidste i kraft af sponsorindtægterne fra partnerkonceptet.

- Inden coronanedlukningen ramte, nåede vi et rekord højt antal ungdomsmedlemmer, således at der ved nyt var helle 99 ungdomspillere i klubben.

- D. 26/2 sprængte der en bombe i klubben. Formand gennem 26 år, René Toustrup, valgte at trække sig. En fuldt fortjent tilbagetrækning, efter en nærmest overmenneskelig præstation, hvor René i lange perioder egenhændigt har holdt klubben oven vande. Heldigvis forsatte René i klubben som træner på diverse hold.

- Nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde. Og da nedlukningen gang på gang blev forlænget, valgte vi at rykke udendørs med vores ungdomshold. Konceptet blev en stor succes på trods af blæst og regn. StreetFloorball var uden tvivl med til at fastholde medlemmerne og u7 oplevede i den periode medlemstilgang.

- Nogle uger efter René afgang som formand, konstituerede bestyrelsen sig med Henrik Bahne Sørensen som ny formand.

- D. 20/5 blev en historisk dag for klubben, da der her blev afholdt stiftende generalforsamling. Den siddende ledelse havde i enighed og efter dialog med Idrætsklubben Skanderborg Real, valgt at træde ud af hovedforeningen og danne en selvstændig forening. Den første bestyrelse bestod af Henrik Bahne Sørensen(formand), Palle Wrang Christensen(kasserer), Jens Kjærgaard(næstformanden) og Morten Vest(menigt medlem). Kort tid efter blev Claus Mølle optaget i bestyrelsen, da der var et stort ønske om at være 5 personer.

- Sæsonen blev afrundet af et KidzLiga stævne for u7 og u9 og samme dag blev der afholdt afslutning for u11, u13 og u15. Her blev Liva Underlin valgt som årets Killerbee og René Toustrup blev hædret for sit mangeårige virke i klubben, samt optaget som den første i klubbens Hall of Fame.

Christoffer, Christian og Alexander til regionalsamling

Mikkel Skov var gæstetræner

Morten Vest startede partnerkoncept

StreetFloorball under nedlukningen

Stiftende Generalforsamling

Liva Underlin blev ´Årets Killerbee´

U11

U13

U15

René Toustrup i Hall of Fame

Vores første Guldpartner: Peter Kruse med CSIS

Hebe Rygcenter var også Guldpartner

Sæsonen 2019/20

Sæsonen var især kendetegnet ved at vi for første gang i mange år igen havde ungdomshold tilmeldt danmarksturneringen. Et u11 og et u14 hold i flex rækken. En del af vores ungdomshold var for første gang med i Mørkes julestævne og vi deltog igen i landsstævnet. Klubben afholdt igen et KidzLiga stævne i januar med deltagelse af 21 hold. De 10 af dem var fra Skanderborg. 

Medlemsmæssigt gik vi en lille smule tilbage fra 121 til 117. Den lille tilbagegang kom fra seniorsiden.

Som med alt anden var sæsonen også præget af situationen omkring corona pandemien og alle aktiviteter blev lukket ned fra midt marts og frem. Der blev desværre ingen deltagelse i landsstævnet og turneringerne blev ikke spillet færdige. 

Her om de enkelte hold:

 • Forældre/barn var ledet af formanden René Toustrup.
 • U9 var ledet af Palle Wrang Christensen og Thomas. Nørgaard. De fik hjælp af Benjamin Wrang. Holdet var fyldt op og deltog henover sæsonen i flere KidzLiga stævner.
 • U11 var ledet af Henrik Sørensen. Liva Underlin og Christian Vammen var asistenter og Morten Vest var holdleder. Holdet spillede for første gang i turnering og på stor bane. Holdet var helt fyldt op og endda med venteliste.
 • U14 havde også deres første sæson på stor bane og med deltagelse i den rigtige turnering, nemlig u13 flex. Holdet var ledet af René Toustrup og Henrik Sørensen, med Nikolaj Zeuten som holdleder. 
 • Motionsholdet var igen styret af René Toustrup og her var rigtig fin opbakning med 25 medlemmer.
 • Seniorholdet deltog igen i Østkyst ligaen med stor succes. Holdet ligner mest af alt et oldboys hold, men denne sæson blev også sæsonen hvor udvalgte spillere fra u14 begyndte at træne med de 'voksne'.

U11 holdet

Årets Killerbee - Morten Vest

U14 klar til første kamp

Sæsonen 2018/19

Sæsonen 2018/19 havde mange højdepunkter

 • Vi fik en ny hjemmeside efter i flere år at have haft en død hjemmeside. Den nye side var lavet i Holdsports system og er  koblet op på hele det system som styrer til og framelding til kampe og træninger.
 • Vi fik nye bander. Nordea fonden, Aura og kommunen var så søde at give så stort tilskud så vi endelig kunne købe nye bander. De gamle trængte til udskiftning og de nye kunne endda dele hallen i tre baner.
 • Ungdomsafdelingen oplevede en nærmest eksplosiv vækst fra 55 til 79 medlemmer. Dette skyldes primært at vores u9 hold blev delt i et u10 og u8 hold med egne træningstider. Vi nåede dermed op på 4 ungdomshold.
 • I oktober hjalp vi Morten Børup Skolen med at afholde en SFO turnering i floorball.
 • Vi afholdte selv 2 KidzLiga stævner og et stævne i FirmaFloorball.
 • På den negative front må nævnes at vi måtte sige farvel til vores Ligahold grundet mangel på spillere med det rette niveau. Det betød desværre en spillerflugt fra senior afdelingen, men den store vækst i ungdomsafdelingen gjorde alligevel at vi vækstede på medlemssiden.

Om de enkelte hold

 • Forældre/barn var ledet af René Toustrup og deltog i flere stævner
 • U8 var ledet af Palle Christensen og Theis Johansen. Holdet deltog i flere stævmer og var også afsted til landsstævnet i Frederikshavn.
 • U10 var ledet af Henrik Sørensen, Palle Christensen og Liva Underlin Sørensen var hjælpetræner. Holdet deltog i mange stævne og vandt b-rækken til landsstævnet i Frederikshavn.
 • U13 var ledet af René Toustrup og Henrik Sørensen. Holdet spillede en del stævner på lille bane, men fra nytår begyndte træningen at være på stor bane. I foråret 2019 blev der spillet træningskampe på stor bane og holdet spillede de første 'rigtige' kampe på stor bane til landsstævnet i Frederikshavn.
 • Motionsholdet voksede markant og var ledet af René Toustrup. En tendes var at flere og flere forældre til ungdomsspillerne begyndte at dukke op til motionstræningerne.
 • Klubbens seniorhold deltog for første gang i den 'private'  3 div.østkyst liga. En liga der sluttede med et slutspil der i sidste sekund blev afgjort til Skanderborgs fordel og man kunne dermed kalde sig for puljevindre.

Rekord stor ungdomsafdeling

Herre senior

Landsstævnet 2019

Nye bander

Årets Killerbee - Henrik Sørensen

U13 på stor bane

Sæsonen 2017/18

To ting kendetegnede sæsonen 2017/18. For det første oplevede vi en eksplosiv vækst i vores ungdomsafdeling og for det andet var det desværre her vores liga eventyr sluttede. Vores ungdomshold var delt i tre og nåede op på 55 medlemmer. En stigning på 20% i forhold til sæsonen før.

I oktober var vi for første gang med til at assistere i en SFO-floorballturnering på Morten Børup skolen. Et samarbejde der helt sikkert efterfølgende var med til at bidrage til væksten på ungdomssiden.

I november blev der for anden gang afholdt et FirmaFloorball stævne. Alle 16 pladser var fyldt og Kampstrup løb med den samlede sejr.

I januar afholdt vi vores eget KidzLiga stævne med deltagelse af 7 klubber. Vi stillede selv med 38 spillere.

I marts måned fik vi med lidt kort varsel samlet 3 hold til landsstævnet og dermed var vores debut en realitet. Stævnet var en fantastisk oplevelse for alle der var med og lagde grundlaget for en fin tradition om at vi skal med hvert år.

I april blev klubbens mangeårige formand René Toustrup valgt som årets leder i Skanderborg Kommune. Der blev også afholdt endnu et stævne i FirmaFloorball med Kampstrup som mestre. 

Lidt om klubbens enkelte hold

 • Forældre/barn var ledet af René Toustrup og deltog i vores egne KidzLiga stævner.
 • U9 var ledet af Palle Christensen og Henrik Sørensen med Liva Underlin Sørensen som assistent. Holdet talte over 30 friske unger. Holdet deltog i mange KidzLiga stævner og var for første gang med til Landsstævnet. 
 • U12 var ledet af René Toustrup og Henrik Sørensen. Holdet voksede til ca 15 spillere og var med til flere KidzLiga stævner og deltog for første gang i Landsstævnet.
 • Motionsholdet blev ledet af René Toustrup
 • Holdet var ledet af Brian 'Wulle' Jensen og Mathias NordanLigaholdet spillede en godkendt sæson, men en smal trup gjorde at træningerne ikke forløb optimalt og at de sportslige resultater ikke levede op til forventningerne. Holdet sluttede dog som nr 6 i ligaen, men 3 nederlag til Sunds i kvarfinalen blev endestationen.

Ligaholdet 2017/18

Landsstævne for første gang

Skolernes floorballdag

Ligaholdet sluttede som nr. 6💪

Formanden valgt som årets leder

SFO-turnering i floorball

Sæsonen 2016/17

Sæsonen var kendetegnet ved mange nye tiltag. 

 • For det først kunne vi for første gang stille hold i landets bedste række. Holdet bestod af en flok udefra kommende spillere hvoraf der var både aktive og tidligere landsholdspillere. Normalt kan man ikke bare stille hold i den bedste række, men da rækken ikke var fyldt op og at man vurderede fra officiel side at niveauet var på plads, ja så var det en kendsgerning af Killerbees var at finde i ligaen.
 • For det andet rykkede vi fra træningshallen til Morten Børup Hallen. Morten Børup hallen var håndboldklubbens gamle hjemmebane, men efter den nye opvisningshal stod klar blev der plads til os i Morten Børup hallen.
 • For det tredje blev der for første gang i lang tid sat mere skik på og mere system i ungdomsarbejdet. Der blev oprettet midtuge træninger på Real Skolen og opdelte lørdagstræninger. Dette var en af de medvirkende årsager til at vi gik frem på medlemssiden.
 • Yderligere arrangerede vi for første gang et KidzLiga stævne med deltagelse af mere end 150 børn. Vi stillede selv med 32 børn fordelt på 6 hold.
 • 2016/17 var også sæsonen hvor vi for første gang arrangerede et FirmaFloorball stævne. Stævnet blev en succes med FL reklame som de første vindere.

Om de enkelte hold:

 • Forældre/barn blev trænet af René Toustup
 • U8 blev trænet af Henrik Sørensen med Liva Underlin som hjælpetræner.
 • U10 blev trænet af Henrik Sørensen og René Toustrup
 • HerreLiga blev trænet af Christian "Krelle" Jespersen med Vivi Sørensen som holdleder. Holdet leverede gennem sæsonen flere flotte resultater og via en flot sjetteplads sikrede man sig for første gang i klubbens historie en plads i kvartfinalerne om DM. Det blev så også endestationen efter tre tætte kampe mod Sunds. 

Ungdomsafdelingen ved sæsonstarten

Ligaholdet 2016/17

Første KidzLiga stævne i Skanderborg

Fortjent hæder

Vinder af første FirmaFloorball stævne

Klubbens to landsholdsspillere